I dagarna kommer vi på Voice Provider att leverera en betaversion av den nya tjänsten CCL Mail Assistant. Det är ett system som är anpassat för kundservice och som ger ett flertal fördelar i jämförelse med Outlook. Den nya tjänsten är dessutom mer kostnadseffektiv än stora ärendehanteringssystem.

Tjänsten finns tillgänglig via samma plattform som vårt CCL kontaktcentersystem. Det innebär att alla våra CCL-kunder snart kommer att få tillgång till samma funktionalitet för mejl som de idag har för telefoni – men systemet kommer även att fungera utan telefonitjänsten.

CCL Mail Assistant gör det enklare att skapa en välfungerande struktur för inkommande mejl. Systemet ger en tydligare överblick över inkomna mejl, besvarade mejl och svarstider. Med den nya tjänsten får alla mejl som tas emot ett ärendenummer – på så vis kan ni både spåra konversationer och se vem som har svarat en specifik kund tidigare. Via vår CCL Manager, som tillhör kontaktcentersystemet, kan ni sedan få ut fullständiga rapporter på alla mejlärenden som har kommit in.