2023

September

Magnus Åslund

VD - Voice Provider

Magnus Åslund ny VD på Voice Provider

STOCKHOLM, 29 sept 2023 – Styrelsen i Voice Provider Sweden AB har utsett Magnus Åslund till ny VD. Magnus ersätter Bengt Persson som efter 23 framgångsrika år fortsätter i en affärsstödjande roll i bolaget.

– Jag känner mig inspirerad över att utse Magnus Åslund som ny VD, säger styrelseordförande Andreas Wikholm. Magnus är en ambitiös och engagerad person med ett modernt ledarskap. I sin position som affärsområdeschef inom Ida Infront har han visat prov på hur man formar och skapar tillväxt i ett affärsområde med egen produkt och tillhörande konsulting. Jag är övertygad om att han är rätt person att leda Voice Provider framöver.

Magnus Åslund har varit affärsområdeschef inom Ida Infront sedan 2020 och har innan dess haft roller med ett starkt säljfokus i samma bolag, däribland rollen som Ida Infronts försäljningschef. Magnus är född 1979 och innehar en civilingenjörsutbildning i Datateknik.

– Det känns fantastiskt bra att få ta över som VD för Voice Provider som är ett så kompetent och erfarenhetsrikt företag i en bransch där det råder stark teknisk utveckling, säger Magnus Åslund. Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med medarbetarna, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling och skapa framtidens innovativa och AI-baserade lösningar.

Magnus Åslund efterträder Bengt Persson som varit VD för Voice Provider under 23 framgångsrika år. Bengt fortsätter tills vidare inom företaget i en affärsstödjande roll för att ge bästa möjliga förutsättningar för Voice Providers framtida utveckling.

Voice Provider Sweden AB grundades år 2000 och är Nordens ledande leverantör av effektiva kundservicelösningar. Med fokus på både kund och slutkund tar de fram tjänster och produkter som ger företag tillgång till värdefulla verktyg i en rad olika kanaler. Företagen får dessutom hjälp med att överblicka och följa upp sitt arbete i alla led. Voice Provider är en del av Addnode Group vars aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.voiceprovider.com