Vem finns på andra sidan?

Det är en fråga som inspirerar oss varje dag – och har gjort det i över 20 år nu. Att ta fram tjänster och produkter som hjälper er bemöta era kunder och användare på ett sätt som är anpassat efter deras behov och krav, här och nu.

Människorna ni möter hos Voice Provider är specialister inom kundservice, kanalstrategier, språkteknologi, dialogdesign och systemutveckling. Helt enkelt en kombination av personer som förstår sig på varje ingrediens som framgångsrik kundservice består av.

Voice Providers resa

Företaget grundandes år 2000 av ett par entreprenörer som verkligen brann för att hitta lösningar som sätter kundens behov i centrum. Idag är vi Nordens ledande leverantör av effektiva kundservicelösningar, och drivkraften som grundarna hade har aldrig avtagit. Vi är företaget där innovativ teknik möter beteendevetenskap. Där våra kunder och deras kunder är viktigast i alla lägen.

Voice Provider är en del av Addnode Group som förvärvar, driver och utvecklar växande IT- bolag över hela världen. Addnode Group är ett internationellt informationsteknologi företag med 2 700 medarbetare i 19 länder. I nära samverkan med våra kunder skapar vi digitala lösningar av programvaror och tjänster för att bygga ett mer hållbart samhälle. Våra kunder använder våra digitala lösningar för att designa, bygga och förvalta produkter, fastigheter och infrastruktur. Inom offentlig sektor möjliggör våra digitala lösningar effektiv förvaltning och kommunikation med medborgarna.

Kom igång med Voicebot

Har du några andra frågor? Prata med oss

HAR DU LÄST OM OSS I