Vi behöver förstärka vårt utvecklarteam i Uppsala med en utvecklare som har koll på ASP.NET MVC och som har förståelse för hur man skapar bra användargränssnitt.

Vi sitter på Västra Ågatan 16 i Uppsala och har vårt huvudkontor centralt i Stockholm i närheten av S:t Eriksplan.
Du ska vara intresserad av att arbeta med produktutveckling. Arbetsuppgifterna kommer främst att innebära att du vidareutvecklar vår produkt, CCL. CCL är en molnbaserade tjänst som hjälper företags kundtjänster att hålla kontakt med sina kunder. Tjänsten hanterar bl.a. kontakter via telefon, VoIP, e-post, fax, sms, chatt och sociala medier.

Arbetet kommer att utföras på kontoret tillsammans med kollegor i utvecklingsteamet.

Du ska ha kunskap i Microsofts .NET-plattform och då främst ASP.NET MVC-relaterade tekniker samt JavaScript och liknande ramverk. Du ska också ha intresse för att bygga logiska och användarvänliga gränssnitt – utan att för den sakens skull behöva vara en webbdesigner eller HTML-kodare.

Vi vill att du har en högskoleutbildning i programmering och systemutveckling eller att du skaffat dig motsvarande kunskap i arbetslivet.
Du bör ha något eller några års arbetslivserfarenhet. Kommer du direkt från utbildningen så kan du fortfarande vara rätt person för tjänsten om du kan visa på att du har praktiskt erfarenhet av programutveckling.

Egenskaper vi uppskattar är att du är initiativrik och att du får saker gjorda i tid och med hög kvalitét. Buggfri och lättförståelig kod prioriteras högre än häftig och tekniskt avancerad kod.

Du måste vara flexibel och prestigelös. Vi är ett mindre företag och alla måste kunna kavla upp ärmarna och hjälpa till med vad det än kan vara som ska utföras i ett projekt.

Social kompetens är såklart viktigt. Vi som arbetar här trivs med varandra och vi vill att du ska trivas med oss och vi med dig!

Närmare information och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila driftschef Thomas Agback på rekrytering@voiceprovider.com eller ringa på 08-56 24 00 04. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till rekrytering@voiceprovider.com.

Om Voice Provider

Voice Provider bildades 2000 och tillhandahåller tjänster och system som effektiviserar och utvecklar kunddialogen i kundtjänst över telefon och webb. Vi designar, utvecklar och driftar bland annat röststyrda talsvarslösningar, contact center, IVR, kunskapsdatabaser, chatt- och epostlösningar. Många av våra tjänster kommunicerar med kundens egna system för att hämta, spara information eller utföra en tjänst. Kunderna finns i alla branscher i Norden och Storbritannien, och inkluderar några av Skandinaviens största företag och myndigheter. Våra kundkontakter kännetecknas av kunskap, flexibilitet och långsiktighet.