[vc_row][vc_column][vc_column_text]Idag släppte vi en ny release av Voice Providers kontaktcentersystem CCL.

Nedan följer ett axplock av nya eller förbättrade funktioner:

  • Det finns nu utökade möjligheter att välja vilket telefonnummer som ska visas när handläggare använder CCL för att ringa ut till slutkunder. Detta är bl.a. användbart för de företag som betjänar flera kunder och där det är viktigt att identifiera sig med ett specifikt telefonnummer.
  • CCL introducerar idag funktionen ”privat kö”, vilket är en funktion som gör det möjligt att placera telefonsamtal i kö till en enskild handläggare. I CCL kan regler sättas upp till de privata köerna som kan utifrån vissa kriterier kan aktivera funktioner som callback, overflow och flervalsmenyer.
  • CCL kan numera läsa upp förväntad kötid. Kötiden kan beräknas utifrån flera olika kriterier. Sedan tidigare kan CCL läsa upp köplats.
  • Det finns nu en förbättrad funktion för beräkning och uppläsning av köplats. För de företag som sitter med många köer som betjänas av samma grupp handläggare finns nu möjligheten att konfigurera CCL så att systemet läser upp köplacering beräknat på det totala antalet samtal som finns i utvalda köer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]