Voice Provider tillhandahåller molnbaserade kundservicelösningar. Drift av infra, hårdvara och operativsystem hanteras av extern leverantör, medan Voice Provider själva ansvarar för serverfunktioner som är specifika för våra tjänster, t.ex. applikationsservrar, Session Border Controller (SBC) och databaser. Plattformarna har direktanslutningar till ett flertal internet- och telefonioperatörer.
Din uppgift blir att medverka till att hög tillgänglighet av molntjänsterna upprätthålls. Du kommer att arbeta nära både våra externa leverantörer och våra kunder i drifts- och supportrelaterade frågor, i din roll som vår expert för den utrustning och teknik som används i driftsplattformen. För att säkerställa hög tillgänglighet i driften deltar du också i vår jour-verksamhet utanför kontorstider. Du bidrar även till vidareutveckling av driftsplattformen och du agerar teknikstöd vid införsäljning kring telefonilösningar och integration mot kunders system.

Du kommer att arbeta på huvudkontoret i Vasastan i centrala Stockholm. Då vi använder svenska och engelska i den dagliga kommunikationen med både kunder och internt är god kommunikationsförmåga på båda språken ett krav.

Erfarenhet och kvalifikationer
Vi tror att du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet inom några av följande områden är meriterande:
– Telefoni/SIP och/eller SBC
– Databaser
– Datakommunikation
– Övervakning och felsökning
– Distribuerade system
– VoiceXML och taligenkänning
– Java-programmering eller liknande språk
– Ärendehanteringssystem
– Automatisering
– Unix scripting
– Windows server

Närmare information och ansökan
Vill du veta mer om tjänsten, maila vår driftschef Thomas Agback på rekrytering@voiceprovider.com, ring på 08-56 24 00 04 eller besök www.voiceprovider.com. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till rekrytering@voiceprovider.com. Rekrytering sker löpande.

Om Voice Provider
Voice Provider bildades 2000 och tillhandahåller tjänster och system som effektiviserar och utvecklar kunddialogen i kundtjänst över telefon och webb. Vi designar, utvecklar och driftar bland annat röststyrda talsvarslösningar, contact center, IVR, kunskapsdatabaser, chatt- och epostlösningar. Många av våra tjänster kommunicerar med kundens egna system för att hämta, spara information eller utföra en tjänst. Kunderna finns i alla branscher i Norden och Storbritannien, och inkluderar några av Skandinaviens största företag och myndigheter. Våra kundkontakter kännetecknas av kunskap, flexibilitet och långsiktighet.