Är du vår nya Systemutvecklare? 

Voice Provider erbjuder stora möjligheter att vara med och utveckla framtida AI-baserade voicebots i ett familjärt och stabilt företag. 

 

Om tjänsten: 

Som Systemutvecklare på Voice Provider arbetar du med utveckling och konfiguration av våra Voicebots med Java som bas. Du kommer att tillhöra ett agilt, självorganiserande team. Tillsammans med ditt team arbetar du för att förverkliga de krav som ställs på den kundlösning ni utvecklar. Ni är med på hela resan från ax till limpa och jobbar tätt tillsammans med projektledare och Value Stream Manager där ni gemensamt verkar för kundens behov. 

Vi främjar innovation, och nyfikenhet att påverka och utveckla framtida erbjudanden. 

Du får en noggrann introduktion av ditt team och du deltar i kompetensutveckling på företaget. 

 

Arbetsuppgifter: 
 • Utveckling och förvaltning av produkterna Voicebot Pro och Voicebot Smart 
 • Konfiguration och anpassning av kundlösningar 
 • Ansvar för den tekniska lösningen, som innefattar arkitektur, design och teknikval, tillsammans med ditt team 
 • Daglig kontakt med team, projektledare och teamlead (Value Stream Manager). Också direktkontakt med de kunder som använder den lösning ni arbetar med. 
Krav:
 • Högskole- eller universitetsexamen med systemutveckling som inriktning, eller motsvarande kunskap och erfarenhet 
 • Erfarenhet av systemutveckling i Java (en stor del av vår kodbas är skriven i Java) 
 • Erfarenhet av Frontend-utveckling i Javascript-ramverk 
 • Erfarenhet eller intresse av AI-tekniker som maskininlärning och neurala nätverk 
 • Svenskt eller europeiskt medborgarskap 
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift 
Meriterande: 
 • Intresse av språkvetenskap och/eller av språk 
 • Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder 
 • Erfarenhet av moderna utvecklingstekniker

Du är en problemlösare och har förmågan att bryta ner komplexa problem och identifiera lösningar. Du trivs med att samarbeta med andra duktiga kollegor i team. 

Då vi jobbar i en bransch som präglas av ständig förändring är det avgörande att vi hela tiden utvecklas och blir bättre på det vi gör. Vi hoppas därför på att du vill fortsätta utvecklas och bidra till vårt förbättringsarbete. 

Tjänsten är placerad i Stockholm och är en tillsvidareanställning (med en inledande provanställning). Möjlighet att arbeta på distans finns med vissa krav på fysisk närvaro på kontoret. Därav ser vi gärna att du bor i närheten av Stockholm för att kunna komma in till kontoret.

 

Lite mer om oss: 

Voice Provider Sweden AB grundades år 2000 och är Nordens ledande leverantör av Voicebots som effektiviserar kundtjänstdialogen. Med fokus på både kund och användare tar vi fram tjänster och produkter som ger företag tillgång till värdefulla verktyg i en rad olika kanaler. Företagen får dessutom hjälp med att överblicka och följa upp sitt arbete i alla led. Voice Provider är en del av Addnode Group vars aktie är noterad på Nasdaq Stockholm. 

 

Ansökan: 

Voice Provider anser att mångfald berikar verksamheten och välkomnar sökande med olika bakgrund, kön, erfarenhet samt personliga egenskaper. 

Systerbolaget Decerno sköter rekryteringsprocessen. Skicka in din ansökan till klara.zetterberg@decerno.se bifoga CV & gärna ett personligt brev. Ansökningarna kommer att hanteras från mitten av augusti. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att maila Klara Zetterberg. Vi ser fram emot din ansökan!

Genom att skicka in din ansökan ger du ditt samtycke till att dina personuppgifter sparas för rekryteringsändamål.