I april började jakten på en Client Success Manager till vårt Stockholmskontor. Med hjälp av skickliga rekryteringskonsulter fick vi kontakt med Linda Ghofran – och det tog inte lång tid innan vi insåg vilken stjärna vi hade hittat.

Linda kommer närmast från Tieto där hon arbetat som projektledare. Hon har en teknisk och ekonomisk bakgrund som civilingenjör i industriell ekonomi med inriktning mot förändringsledning har arbetat både med egna utvecklingsteam och med externa partner. Hon har även lett ett offshore-team i Indien och har en gedigen erfarenhet som kommer stärka Voice Provider´s arbete hos kund.

Linda kommer främst arbeta med att utveckla Voice Providers större kunder där hon kommer att vara kunden kanal till Voice Providers utvecklingsavdelning.

”Jag valde VoiceProvider då det är ett spännande företag som kombinerar teknik och AI på ett intressant sätt. Sen gillar jag rollen som säljande projektledare då jag drivs av att träffa nya människor.”

”Det ska bli jättekul att arbeta med Linda och hon är ett mycket välkommet tillskott till bolaget och kommer att hjälpa oss att ta nästa steg i vår utveckling.” säger Mikael Janemon, försäljningsdirektör på Voice Provider